Nyheter

Nyheter

 

 

 

28.12.2013

Vi vil ønske dere alle en riktig god jul, og et fantastisk nytt år! Dette året har hatt sine utroligste bunn og toppunkter, og jeg er veldig glad for at ett nytt år snart står for døren....

Stanleys tragiske og meningsløse død var uten tvil det ultimate bunnpunktet for min del, og Stellas superår i ringen må være noe av det gøyeste!

2014 blir et roligere år på utstillingsfronten ser det ut til, med hvis alt går som det skal her vi alle et veldig spennende valpekull å se frem til. Løpetiden må bare komme ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Morris har tatt på seg nisselua til ære for fotografen, men var mest glad for å få den av, hehe. Søt er han uansett, fine Morris her 7 mnd gammel.

 

Vi sender en klem til dere alle, takk for året som har vært - og vi sees i det nye!

 

 

 

 

18.11.2013

Årets mestvinnende langhårs Dachs: Chirabida's Dancing Queen!

Stella er Årsts mestvinnende på Norsk Kennelklubb sine utstillinger i år. Jeg er så stolt over min lille stjerne, hun er en liten diva som elsker å vise seg frem. Nok en stor takk til Randi Pettersen hos Chirabida, som tiltrodde meg med denne fantastiske lille hunden.

 

 

 

 

17.11.2013

 

Årets siste utstilling er over, Norsk vinner- dogs4all på Lillestrøm. Vi deltok med 2 hunder, Chirabida's Dancing Queen (Stella) og Lovestone's dr. No (Kasper)

Begge hundene viste seg fra sine flotteste side, og vi fikk gode resultater :-)

Lovestone's Dr. No: EXC2, CK

Chirabida's Dancing Queen: EXC3, CK, BTK 3.

Dommer var Camilla Hubbe, DK

 

 

 

06.10.2013

Jeg og Randi Pettersen (kennel Chirabida) tok en sjefsavgjørelse, og reiste med en hund hver til Harstad for International NKK utstilling- og vi angret ikke på det :-)

Resultater for dagen ble som følger

Chirabida's Dancing Queen: EXC1, CK, BTK1 og BIR

Chirabida's Let's Move: EXC1, CK, BHK1 og BIM

Det var to glade søringer som reise hjem :-)

 

 

 

 

15.09.2013

NKK Rogaland

Jeg og hundene tok turen til Stavanger, og hurra for det.

Lovestone's Dr.No: EXC1, CK, BTH2 og CERT

Lovestone's Skyfall: VG1

Chirabida's Dancing Queen: EXC1, CK, BTK1, BIR og avsluttet dagen med BIG4!

 

 

 

 

15 juli

Endelig... Mitt nye tilskudd er hentet hjem til fagre Hemsedal. Fam.Hofman's Ohio er kommet hjem :-)

Dette er en halvbror til min vakre Stanley, som døde på tragisk vis tidligre i år- jeg kunne bare ikke si nei til denne muligheten...

Jeg gleder meg til fremtiden med denne lille halvamerikaneren, og sender en stor kram til Lone som gav meg denne muligheten.

 

 

Gullgutten skal hete Morris hjemme, og på bildet er han 4 mnd.

 

 

 

 

5 mars

 

Festen er over...

I dag skjedde det som ikke skulle skje, flotte Stanley/Fam Hofman's Totilas døde i en ulykke. Sorgen er stor og tung å bære, men himmelen fikk en ny stjerne idag. Vi savner deg sånn.....

 

23 februar

 

 

I dag var det duket for årets første internationale NKK utstilling -i Bø, der Oscar W. Nilsen dømte de langhårete dachsene. Fam Hofman's Totilas (Stanley) og jeg var på plass, da han kun behøver ett cert til for å utløse sitt Norske Utstillingschampionat. Stanley vant klassen sin med EXC1 og CK, og gikk da til Beste hannhund klasse-der han ble nr 2. Da det var en champion som sto foran gikk alikevel certet til oss-og med det ble Fam Hofman's Totilas Norsk utstillingschampion. Dette utløser itilegg både Dansk, Svensk og Nordisk utstillingschampionater-så det ble hele fire titler til lilleprinsen denne helgen-hurra:-)

 

2013

 

 

13 februar

 

 

Det nye året er godt igang, og Kennel Lovestone kan i dag gratulere det første kullet med sin 4 måneders dag. Dette betyr at de unge håpefulle snart er å se i full vigør, både i utstillingsringen og skogen :-)Hurra for de flotte små!

 

Den lille black and tan frøkna beholdt jeg selv her på kennelen, hun heter Selma i det daglige - og Lovestone's Skyfall på papiret. Hun er en leken, godhjertet liten propell- som allerede er litt av en hjerteknuser. De andre hvalpene har funnet seg godt tilrette i sine nye hjem, og det varmer å både se og høre hvordan de har blitt en del av sine familier, og vokser seg til. Setter veldig pris på mine supre valpekjøpere, da er det litt lettere å sende de unge, håpefulle ut i verden-når jeg vet de har de beste hjemmene.

For den 2bente er det renovering av hus som er hovedprioriteten i disse dager, men det skorter ikke på hundekos og planer fordet ;-) Solen skinner i Hemsedal, håper du og dine også nyter herlig vintervær.

 

 

 

13 oktober

 

Lovestones første kull er kommet til verden! Det ble 5 jenter og en gutt, se mer under valper.

 

15 og 16 september

 

Denne helgen har vi vært i Danmark på 2 dagers internasjonal utstilling i Vejen, sammen med Randi fra Kennel Chirabida. Resultatmessig var det en fryd, lørdag vant Stanley klassen sin med EXC og CK, samt at han vant beste hannhundklasse-og inkasserte dermed både det Danske Certet og CACIB. Det var ingen ringere enn hans egen mor som ble beste tispe, og som ble BIR-stor stas:-) Dommer var Andrej Kazmierski, Polen.

 

 

 

Søndagen skulle vise seg å bli vel så flott, da Stanley igjen vant brukshundklassen med EXC og CK og også denne dagen ble beste hannhund:-) Dermed ble det nok et Dansk Cert og CACIB på min flotte lille mann-hurraaaaa! Beste tispe ble en i reisefølget vårt, Chirabida's Dixi is fixi-som med dette ble både Nordisk Champion og International Champion. Hun ble også BIR-en super dag for de Norske globetrotterne. Dommer var Kim Vigsjø, Danmark

 

 

 

28 Juli

 

I dag har vi gått ordinær blodsporprøve i Hallingdal og Valdres Elghundklubb. Det var en regntung dag, og Stella møtte både irriterte kuer og myrhull på sin ferd gjennom skogen. Igjen viste hun hva hun er god for og oppnådde sin tredje 1 premie på spor. Med dette har hun nå klart kravet for å bli Norsk ViltsporChampion :-)

 

6 Juli

 

Vi tok turen til Tvååker i Sverige, for international utstilling i tidenes regnvær. Stanley var først ut, og vant klassen sin med EXC og CK. I beste hannhunklasse ble han nr 2, bak sin flotte far Ørnberget's Amigo. Da vinneren allerede er både Svensk og International Champion gikk dette til oss-noe vi gleder oss masse over. Stella ble 2 beste i sin klasse, med EXC og CK-og ble 2 beste tispe. Vinneren her ble Ørnberget's Etoile-gratulerer så mye. Dommer for dagen var Irene Krogstad, Norge.

 

1 juli

Denne helgen var vi i Trondheim for International utstilling. Stanley var som vanlig først ut, og ble 2 beste hanne-med CACIB. Stella var neste ut, og vant Championklassen sin med EXC og CK. I beste tispeklasse vant hun, og inkasserte dermed sitt utløsende CACIB for å bli international Champion (CIB). Hun ble også BIR-og respresenterte Langhåret Dachs i gruppe 4/6. Der ble vi plukket ut, men ikke plassert. En fantastisk dag, og med slike resultater er det en fryd å ta fatt på den laaange vein hjem :-) Dommer for dagen var Gertrud Hagstrøm, Sverige.

 

3 Juni

 

Turen er kommet til International utstilling i Drammen, og dette skulle vise seg å bli en dag jeg sent vil glemme. Dette var første utstillingen hvor Stanley skulle ut av juniorenes rekker, og konkurrere om CACIB sammen med "de store gutta". Dette gjorde han til gangs, og vant brukshund klassen med EXC og CK! I beste hannhundklasse vant han igjen, og inkasserte det Norske storcertet OG CACIB- på sitt første forsøk! Hadde det ikke vært for ørene, hadde smilet gått helt rundt hos eier/handler ;-) Stella hadde ikke dagen, og ble 4 beste tispe. Stanley fulgte opp, og ble BIR-og skulle dermed representere Langhåret Dachs under gruppefinalen for 4/6-noe han også gjorde med glans... Der ble vi nemlig plassert, som nr 4 :-) Jeg ble så sjokkert når nummeret vårt ble ropt opp, og stoltheten ville ingen ende ta :-) Hurra for mine flotte hunder. Dommer for dagen var Svend Løvenkjær, Danmark

 

20 Mai 2012

 

Årets høydepunkt var kommet, VM i hundeverdenen-World Dog Show i Østerrike var endelig her. Stanley skulle ut i Juniorklasse, og Stella i Championklassen-og spenningen var til å ta å føle på.... Junior gutta var først ut, og konkurransen var tøff. Imidlertid gikk det over all forventning og Stanley ble JUNIOR WORLD WINNER 2012!!!! Det ble raskt noen telefoner og meldinger til både Norge og Danmark for å dele det glade budskap, og det falt noen tårer i samtlige land ;-) Stella var neste frøken ut, og hund vant Championklassen sin. Det viste seg at Junior vinnerene skulle ut i den store ringen, så Norge var representert under finalene-med live streaming, lyskastere, glitter & glamour. En opplevelse for livet! Tilogmed den veldig lange veien hjem var en fryd, hipp hurra!