Om oss

Om oss, historen bak

 

Historien rundt Kennel Lovestone starter fra jeg var liten, da familien min fikk et femte medlem i langhårsdachsen Bentley. Min mor er vokst opp med korthårsdachser, pappa sin familie har alltid hatt jakthunder- så hundegleden har vært tilstede i generasjoner. Siden mamma ønsket seg korthår, og pappa strihår (som jakthund)-ble det langhår.

 

Siden det har det kun vært langhår for både meg, og min familie. Når jeg begynnte å titte etter min egen hund, fant jeg raskt for en kombinasjon som Randi ved Kennel Chirabida skulle ha-og selv om ventetiden ble lang var det så absolutt verdt det. En liten elegant frøken ved navn Stella kom til meg.

 

Etterhvert ønsket jeg å utvide flokken, og jeg kom i kontakt med Lone og Kennel Hofmann i Danmark, og etterhvert kom først Stanley, og så Morris til Norge. Jeg og hundene er aktive i både utstillingsring og skog, dette er en fantatsisk liten allrounder som det er lett å bli glad i. Dachsen er en stor hund i en liten kropp, og de tåler det meste. Ikke sjelden har jeg fått høre sarkastiske kommentarer om størrelsen på hundene, når vi er på fjelltur og andre utfordringer-men disse firbente tåler det meste.

 

Kontakt meg gjerne ved spørsmål Margit Kristine Berg, Kennel Lovestone tlf 93203958